Roadshow EtherCAT | Industrial Ethernet Seminar - Turkey 2012
  EtherCAT Roadshow
  Industrial Ethernet Seminar Turkey 2012  
   

 

Switch Language   ANA SAFYA  |  GÜNDEM  |  SEMINER ALANİ  |  HEMEN KAYDOLUN  |  ETHERCAT  |  SPONSOLAR  |  İLETIŞIM

Sponsor Şirketler

Baumueller Nürnberg www.baumueller.com.tr
Ana sitesi Almanya'nın güneyinde Nürnberg`de bulunan Baumüller, yenilikçi otomasyon ve elektrik tahrik sistemleri ile alaninda lider bir üreticidir. Dünya genelinde 40 dan fazla. Merkez de planlama geliştirme, üretme ve makina mühendisliginde tam akıllı sistem çözümleri ile bilinmektedir. Baumüller servis, montaj, kurulum ve yer değiştirme gibi geniş bir yelpazeye sahiptir. Baumüller Otomasyon Cözümleriyle Makina mühendisliğinde, önde gelen bir sirkettir.
Beckhoff Automation www.beckhoff.com.tr
Beckhoff Automation Yeni Otomasyon teknolojisi olarak anılıyor. Dünya çapında 2,100 çalışanı olan ve otomasyon endüstrisinde yeniliklerin öncüsü ki bu yeniliklerden biri de EtherCAT olarak bilinmektedir. Beckhoff, kullanıcıların sistemlerde ve mühendislikte daha düşük maliyetle yüksek performanslı otomasyon sistemlerini tasarlamasına izin vermek için, genel mimarileri ve mühendislik süreçlerini basitleştirerek niteliği kanıtlanmış COTS teknolojilerini esas alan ileri düzey kontrol çözümleri sunmaktadır.
Deutschmann Automation www.deutschmann.com
Almanya’nın Bad Camberg bölgesinde yerleşik olan Deutschmann Automation 1976 yılında kurulmuştur ve 1980’lerin başlarında elektronik kamera kontrol sistemleri alanında ün yapmıştır. Halihazırda 1989 yılında, kamera kontrol sistemlerini birbirine bağlayacak olan ilk kendilerine ait ilk veri yolu sistemi DICNET geliştirilmiştir. 1996 yılından bu yana firma, kendi ürün serisi “Fieldbus Gateways” ile pazardaki yerini sürdürüyor. Ürünlerin geliştirilmesi, dağıtımı ve desteklenmesi ile ilgili çalışmalar, Frankfurt kentinin yakınlarındaki Bad Camberg bölgesinde yerleşik olan firma tesisinde görev yapan oldukça güçlü bir takım tarafından yürütülüyor.
Festo www.festo.com.tr
The business areas of Festo are automation with pneumatic and electric components and systems as well as basic and vocational training in industrial automation. Main product groups are valve terminals with field bus/Ethernet, drives, handling and vacuum technology, positioning, valves, proportional technology, compressed-air preparation, tubing, fittings, sensors and pressure switches, pneumatic control technology, electronic control technology. Festo is innovator and market leader in intelligent pneumatics and valve terminals.
OMRON Corporation www.industrial.omron.com.tr
Genel merkezi Japonya'nın Kyoto şehrinde bulunan Omron Corporation, otomasyon alanında dünyanın lider kuruluşlarından biridir. 1933'te kurulan ve başkanlığını Yoshihito Yamada'nın yaptığı Omron, 35 ülkede 36.000'den fazla çalışana sahiptir ve endüstriyel otomasyon, elektronik aksam endüstrisi ve sağlık gibi çeşitli alanlardaki müşterilerine ürün ve hizmetler sağlamaktadır. Dünya üzerinde şirketin 5 farklı merkez ofisi bulunmaktadır; merkez ofisler Japonya (Kyoto), Asya Pasifik (Singapur), Çin (Şanghay), Avrupa (Amsterdam) ve ABD'de (Şikago) bulunmaktadır. Avrupa organizasyonu, kendi ARGE’sine ve üretim tesislerine sahiptir. Ayrıca tüm Avrupa ülkelerinde yerel müşteri desteği sağlamaktadır.
SEW-Eurodrive www.sew-eurodrive.com/fieldbus
SEW-EURODRIVE Hareket Sistemleri Türkiye, 1995 yılında İstanbul'da faaliyetine başlamıştır. 1997 yılında İstanbul’da montaj fabrikasının kurulması ile montaj, elektrik/mekanik servis ve otomasyon hizmetlerini de vermeye başlamıştır. 2011 yılında ise sanayinin her alanında ihtiyaç duyulan hareket sistemlerine daha kısa sürede ve daha geniş bir yelpazade cevap verebilmek için KOCAELİ-GEBZE’de 11.000m² kapalı alana sahip yeni montaj fabrikasının kurulması ile  Türkiye’de büyümesini sürdürmektedir. SEW-EURODRIVE Türkiye'nin İstanbul Avrupa, İzmir, Ankara, Bursa ve Adana şubeleri mevcuttur.
TRIO Motion Control www.triomotion.com
Trio Motion Technology is a specialised source of high performance motion control technology, manufacturing flexible and economical solutions for all kinds of motion control applications. With offices in the UK, USA, India and China, Trio supplies its entire product range worldwide via a network of fully supported distributors. Trio has a dedicated in-house research & development team that has over 20 years’ experience in digital bus-based motion control technologies including EtherCAT.
 

EtherCAT Technology Group | Ostendstr. 196 | 90482 Nürnberg, Almanya | info@ethercat.org | www.ethercat.org
 

 

Seminer Alanı:

15 Mayıs 2012
Eski Silahtaraga Elektrik Santrali
Kazim Karabekir Cad. No: 2/6
Eyüp 34060 İstanbul Türkiye
www.santralistanbul.org